Translate

четвъртък, 25 октомври 2012 г.

3D визуализацията ......

http://www.zonacomfort.eu

3D визуализацията – задължителна част от интериорния проект. Защо това е така? Отговаря ни BS студио

За вас домът е повече от крепост. Вашият дом – това сте вие и искате интериорът максимално да отразява вашия характер и темперамент и разбира се, искате да се чувствате удобно в него. Затова и се обръщате към студио за интериорен дизайн.   
Припомнете си какво задължително трябва да включват услугите на избраната от вас фирма за интериорен дизайнЦената за цялостен интериорен проект задължително трябва да включва и 3D визуализация на интериора по зони.
Защо 3D визуализацията влиза в цялостния интериорен проект?
        В миналото интериорният проект е съдържал задължителни части, изработвани на ръка: перспективни скици; рисунки с цветовете и материалите, с които ще се работи, и макети на цветовете и материалите. Днес тези задължителни елементи са заменени от 3D визуализацията. Тя е необходима, за да получите достатъчно реалистична представа за пространството, цветовете, материалите и светлината. 3D визуализацията „превежда” на разбираем за клиента език чертежите на специалистите.
Визуализация Пламен Буковски, Би Ес Студио
Благодарение на 3D визуализацията  на интериора, както вие, така и студиото за интериорен дизайн, си спестявате много време и средства. Тя се прави, за да може клиентът да види как точно ще изглеждат помещенията и да вземе решение иска ли да живее в подобна среда или не.
Според специалистите от BS студио много често, след като видят 3D визуализацията на интериора, клиентите осъзнават, че не биха могли да издържат дълго в стая с такъв цвят стени за какъвто са настоявали или че стилът е твърде тежък за помещението, или... Важното в случая е, че всичко може да се коригира с няколко клика на мишката. Представете си какво би било, ако трябва да се пребоядисва целият апартамент.
       Така клиентите си спестяват доста време и средства. Те имат възможност да искат повече корекции, докато видят визуализирано именно това пространство, в което биха искали да си почиват и да работят.
    Работата на интериорните дизайнери също е значително улеснена от 3D визуализациите:
  • Разбират навреме какво всъщност си представя или не си представя клиентът.
  • По-лесно е да убедят клиента какво е подходящо или неподходящо за даденото помещение.
  • Наличието на финална, одобрена от клиента 3D визуализация, помага за по-добрата организация на реализацията на проекта и улеснява работата с подизпълнителите.

Визуализация Пламен Буковски, Би Ес Студио
Добре е да знаете, че някои визуализации се правят единствено с цел реклама. Те са по-близо до концептуалното проектиране, с пресилени ефекти, материали и мебели, и се разминават значително с крайния резултат. Обикновено този тип визуализации не се поръчват от крайни потребители, т. е. бъдещи обитатели на пространството, което се визуализира.
Не подценявайте значението на 3D визуализацията, винаги проверявайте дали  фирмата за интериорен дизайн, която сте избрали, ви я офертира отделно. И помнете, в наистина професионалните студиа за интериорен дизайн тя е задължителна част от целия процес.
BS студио ви пожелава успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар